SIAPA KAMI?

Kami merupakan pengedar sah produk Hayat Acai Berry atau dikenali juga dengan nama HAB  (Stokis Parlimen Gombak). Produk ini diasaskan oleh Tuan Hj. Hayat Hj. Mohd Nazir, di mana beliau yang memiliki Ijazah Sarjana Muda Syariah, University of Jordan ini amat menitik beratkan soal kesucian produk berasaskan acai demi memberikan yang terbaik kepada para pelanggan kami. HAB kian mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat Malaysia umumnya setelah begitu banyak testimoni dari pelanggan yang banyak membantu meyakinkan orang ramai untuk membelinya.

  1. Keistimewaan yang dikurniakan oleh Allah kepada setiap ciptaannya amat menakjubkan. Demikian halnya dengan Acai Berry ini. Buah Acai adalah buah nombor 1 dalam kategori ‘Superfruit’. Hal ini terbukti apabila kajian menunjukkan ia kaya dengan lemak, protein, kalsium, asid amino, vitamin dan anthocyanin. Fleksibiliti dari Acai Berry ini membuatkan ia menjadi buah pilihan terkini.
  2. Tinggi Tahap Antioksidan – Antioksidan yang terkandung dalam Acai berry adalah 10 kali ganda dari buah anggur dan dua kali ganda dari Blueberry. Antioksidan membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara kulit.
  3. Kaya Dengan Lemak Yang Sehat – Acai berry kaya dengan asid lemak esensial yang dapat membantu untuk mengawal kolesterol LDL yang tidak diperlukan dan menjaga HDL kolesterol yang diperlukan dalam tubuh kita.
  4. Kaya Antioksidan – Antioksidan amat diperlukan sebagai sebatian untuk menetapkan kolesterol.
  5. Sumber Terbaik untuk Asid Amino dan Protein – Para saintis telah menemui dan dikenalpasti bahawa ada lebih dari 19 jenis asid amino dalam diet Acai berry dan ia mempunyai lebih dari 8 gram protein per 100 gram produk.
  6. Excellent Sumber Vitamin dan Mineral – Vitamin dan mineral yang telah dijumpai dalam buah Acai termasuk, vitamin A, B1, B2, B3, C, E, kalsium, kalium, magnesium, zink dan tembaga.
  7. Sistem Pencernaan Lebih Sihat – Acai berry yang kaya dengan serat makanan dapat membantu mengurangkan kolesterol dalam darah dan meningkatkan sistem pencernaan.